Installatie van airco en koelcellen in regio Ieper, West-Vlaanderen en daarbuiten

Ook in Vlaanderen worden de zomers steeds warmer. Een airco in uw woning wordt dus steeds minder een overbodige luxe. Met airconditioning bent u altijd verzekerd van een aangenaam klimaat in huis. En tegenwoordig kan een aircotoestel naast verkoelen ook verwarmen. Mooi meegenomen toch?

Wim Foulon is een installateur van aircotoestellen en koelcellen uit Ieper. Wij werken hoofdzakelijk met airco met lucht-lucht warmtepompen. Naast installatie, onderhoud en herstelling van airco’s hebben we ook de nodige expertise voor de installatie van koelcellen of koele bergingen.

De specialist voor airco met lucht-lucht warmtepompen

Installatie en onderhoud van airco’s met lucht-lucht warmtepompen is vandaag de dag meer en meer het werk van specialisten geworden. Wim Foulon valt alvast onder die categorie. Voor een installatie met Wim profiteert u meteen van 25 jaar opgedane kennis en ervaring in de sector.

 

  • Welk aircotoestel is geschikt voor uw woning?
  • Hoe zorgt u voor het beste rendement en het laagste energieverbruik?
  • In welke mate speelt de oriëntatie van uw woning mee?
  • En wat kunt u doen om uw airco in de beste conditie te houden?

 

Wij helpen u graag op weg met de juiste antwoorden.

  • Airco met lucht-lucht warmtepomp

    Installatie en onderhoud van airco met lucht-lucht warmtepompen voor bij u thuis of op kantoor

  • Koelcel of koele berging voor uw woning

    Installatie van een koelcel of koele berging in uw woning: handig voor het stockeren van grote hoeveelheden drank of etenswaren

Koelwagen huren

Of je nu op zoek bent naar een koelruimte voor je privé-feestje of een koelaanhangwagen voor je professionele evenement, onze koelwagen van 8,5 m3 biedt een hygiënische en veilige oplossing. Drank en andere voedingswaren berg je handig en netjes weg en kan je constant en betrouwbaar koel houden op een zelf ingestelde temperatuur.